Žena

10 témat, které ženy nikdy neomrzí

Děti.

O nich se ženy mohou bavit stále dokola a to bez ohledu na to, zda je mají nebo nemají nebo zda jsou malé nebo už dospělé. Ani nemusí být jejich, stačí, aby je měla kamarádka nebo aby porodila spolužačka ze základní školy, s kterou už dávno nejsou v kontaktu. Zkrátka mateřství ženskému světu vládne.
Dvě děti

Těhotenství a porod.

Dalším souvisejícím tématem je jednoznačně těhotenství a porod. Ženy jsou schopny vše kolem těhotenství rozebírat stále dokola a debatami nad porodem strávit celé hodiny. Alespoň víme, z čeho žije většina kaváren.

Slevy.

Tohle je další věčné téma. Ženy rády nakupují a tak není divu, že je zajímá prakticky každá sleva, bez ohledu na to, čeho se týká. Pokud se nebude daná věc hodit jim, bude se hodit některé z kamarádek nebo někomu v rodině.

Móda.

Se slevami nerozlučně souvisí móda. Ženy se neustále potřebují líbit a tak utrácejí velké množství právě za oblečení. A čím více slev, tím více nových kousků si můžou dovolit.

Diety.

Ženy nikdy nejsou spokojené se svou postavou, ať vypadají jakkoli. Věčným tématem jsou tedy diety, a čím jsou starší, tím je to s nimi horší.
Zelenina a ovoce

Muži.

Je otázkou, zda by neměli být muži zařazeni hned na první příčku našeho seznamu. Je jedno zda ho ženy zrovna mají nebo nemají, zda jsou vdané nebo se jim někdo líbí. Vždy je tu alespoň jeden muž, kterého je potřeba probrat a pokud ne, mluví se alespoň o představě ideálního muže.

Úklid.

Ženy milují úklid. Kdyby mohly, nechodí ani do práce a jen uklízí. Stále dokola. Domácnost považují za svou největší vizitku a o ideálních čisticích prostředcích a pracích prášcích jsou schopny se bavit s kamarádkami celé hodiny.

Čas.

Ženy nikdy nic nestíhají. Nikdy. Ani tenhle článek si nestíhají přečíst. Porot nezdržujme a vrhněme se k dalšímu bodu.

Vaření.

Pokud mají ženy trochu času a celá domácnost je uklizena, vaří. Vaří stále a pořád, snídaně, večeře obědy, svačiny, nachystat partnerovi jídlo do práce. Vše se točí kolem kuchyně.

Ona.

Vždy je tu nějaká ona, kterou je potřeba probrat. Kamarádka, která tu zrovna není nebo třeba holka, kterou skoro neznáme. Na základě pár útržkovitých informací jsou ženy schopny bavit se o někom celé hodiny.